Hjemmesyet baby Julekjole i str 68-74

Hjemmesyet baby Julekjole i str 68-74

12. december 2018 0 Af linda

Jeg elsker at sy tøj til børnene, og det er ingen hemmlighed at jeg er fan af bl.a. madebyruni’s mønstre, desværre er de ikke rigtig ned i Nayas størrelse. Her i december hvor jeg har syet en nissehue til Naya skal der jo også en hjemmesyet baby julekjole til.

Jeg måtte være lidt kreativ, for at tilpasse et møsnter til en hjemmesyet baby julekjole til hende. Målte på et mønster jeg havde i forvejen, i de størrre størrelser. Fandt ud af hvor stor forskellen var mellem de forskellige størrelser (kun 80-92). Med lidt tænken og regnen fandt jeg ud af hvor der skulle tegnes og sættes nye mærker.

Det lykkedes mig faktisk at tegne mønsteret ned fra 80 til 68/74 ca. og få en reel lille hjemmesyet baby julekjole ud af det. Den er blevet vanvittig fin til hende, så nu er der bare tilbage, at vente på det bliver d. 23/24 dec. så vi kan fejre jul. Jeps vi holder jul to gange i år, dette kommer der et indlæg om inden længe da jeg ved det kan dele vandene det med at holde jul to gange.

Men for nu er dette indlæg om kjolen der sammen med nissehuen udgør et rigtig rigt fint sæt, hun skal have på til jul, det i får. Hvis du har fået lyst til at sy selv til din baby så kan jeg anbefale at gå herind på stofgiganten (reklamelink) hvor de har ekstremt meget sødt julestof og de har også en masse andet lækkert stof i tilfælfe af at du syntes det er blevet for sent til at sy mere til jul nu.

 

hjemmesyet baby julekjole

Naya i den fine hjemmesyede julekjole

hjemmesyet baby julekjole

Julekjolen forfra

hjemmesyet baby julekjole

Julekjolen bagfra