Om mig / os

Lidt om mig, eller ja os bliver det jo, og det bliver jo nok heller ikke kun lidt.

Sådan startede “vi”:

Første møde og optakt:

Vi er en sammensat familie, og faktisk under kategorien storfamilie. “Vi” startede tilbage i Januar 2015, nærmere den 3, der mødte jeg torben første gang. Vi havde den spæde opstart allerede i dec 2014, hvor vi begyndte at skrive over Tinder (en app jeg kun hentede fordi jeg kedede mig og sku se hvad det var alle de unge, fra min klasse, brugte tiden på). Jeg regnede egentligt bare med det skulle være et kort bekendtskab med den app.

Vi fik begge svipet den rigtige vej og begyndte at skrive, jeg glemte faktisk at svare tilbage et par gange men Torbens tålmodighed er god og han fortsatte kontakten. Derudover var jeg på nippet til at være for ung, ifølge Torbens meing, og han var næsten for gammel til min mening, men vi gav det en chance.

Tilbage til d 3 januar 2015 der kom Torben hjem til mig, da han kørte hjem igen havde vi kysset og kl var mange, men vi var ikke som sådan noget endnu. Jo vi var interesserede i hinaden.

Jeg ved den dag i dag, stadig ikke hvad det var ! Men da jeg så ham banke på min dør, var jeg sikker på vi skulle være noget sammen, også langt ud i fremtiden. Vi fortsatte efter mødet, med at skrive og snakke sammen i tlf. Den 7 januar blev der spurgt i tlf, er “vi” noget?? og i såfald hvad er vi ? Vi var enige vi var kærester.

At være kærester med børn fuldtid

Med børnene var det lidt mere kompliceret når vi ville ses, hvis ikke de måtte vide noget endnu.

Torben var alene og havde 2 børn boende. Jeg var alene med 4 børn dog var de hos deres far hveranden weekend. Vi sås nogle gange mere om aftenen, hvor Torben fik Mille passet af Celina. En dag sås vi hos mig, med mine børn hjemme. Vi sagde vi bare var venner sagde vi til dem. Mine børn er åbne og lige til, siger tingene ud af posen. De kunne lide Torben, så de spurgte om han ikke kom igen og om han ikke ville være mors kæreste <3 . Med de odds i mod os og det fakt at der var børn hjemme hele tiden, gik vi til bekendelse hurtigt så vi kunne ses.

Idag

I dag bor vi sammen i et hus i Filskov (mellem Billund og Grindsted), og er gift på andet år. Vi forsøger at få hverdagen til at glide nemmest muligt, forsøger på at få alle brikkerne til at passe bedst mulig, for der er da en del småbump i en travl hverdag med mange børn.

Nå men det var den kortere version af “os” og hvordan vi startede.

Hvem er vi så ??

Mig – Jeg hedder linda er fra 83′ så 35 år ung.  Jeg er pt på barsel med “vores” delen Naya “bettefis”, fra juli i år. Når jeg ikke er det er jeg i lære som “gourmetslagter med speciale i delikatesse”. Jeg elsker at lave mad – alle kategorier under mad faktisk, både hovedretter, desserter og kager også så det vil der komme noget af herinde.

Jeg er vel nok det nogle ville kalde for kreativ, både indenfor mad, men også fordi jeg syer – mest børnetøj men også lidt til voksne, tilbehør osv, jeg forsøger at lære og hækle – men det er en meget spæd start, så det kommer der nok ikke meget af herinde, jeg har tegnet og malet – før i tiden, jeg elsker at tage billeder – dog bliver det ikke til så meget for tiden.

Jeg har 5 børn – 4 mine og 1 vores

Her er mine 4

Silje – 12 år, er her hos os på fuldtid, biologisk far er ikke inde i billedet, og hun har valgt torben som far. Totalt præteenager, og har været det i noget tid efterhånden. Dejlig hjælpsom pige, med hendes helt egner meninger og holdninger. Så kan hun sukke af os, forældre, på den der helt specielle måde, hvor man ikke er et sek i tvivl om at man er både umulig, uduelig og umoderne 😀 . Hun bruger oceaner af tid på mobil og ipad – hun går gerne i seng 5 min før, så hun kan ligge lidt længere på ipadden om aftenen. Hun går til børnefitness, det eneste vi kunne få hende til at gå til i år desværre er det kun 8 gange.

 

Tobias – 10 år, bor hos hans far og er hos os hveranden weekend. Elsker elektronik dvs tlf, computer og divs spillemaskiner. Han er begyndt til badminton, fordi i byen hvor han bor i ikke kunne samle et hold store spejdere i år (hvilket han gik til sidste år), han er ikke fan af aktiviteter sammen med andre som fx fodbold. Han vil hellere spille fortnite eller roblox eller hvad nu spillene hedder 🙂

 

 

Jessica – 9 år, bor hos os men er hos far, sammen med drengene, hveraden weekend. Til tider hysterisk primadonna 🙂 der virkelig kan sætte os igang, og vi skal nok høre når vi sætter krav til hende, eller beder hende om noget der ikke lige passer hende. Men ellers dejlig velopdragen pige, (høre vi ihvertfald fra andre hun besøger 😀 ). Kærlig pige der dagligt fortæller hvor højt hun elsker os, og går hele vejen for lige at vise det også,  gerne gennem små tegninger eller gaver. Kan bruge TIMER på at lege med barbier, lego eller dukker, men falder i tlf eller computer hvis hun får lov og forsvinder gerne ind det univers. Hun er ufatteligt smidig, lægger sig tit på gulvet, smækker lige benene over hovedet, fordi hun kan røre sine øjenbryn med fødderne som hun selv siger, eller på en gåtur venter vi fordi hun skal slå 500 (mindst) vejrmøller. Hun går til gymnastik og fdf.

Liam – 6 år, bor hos sin far sammen med tobias og under samme ordning. Lille rod der helt sikkert har tabt sine øre et eller andet sted :-D,og han har en enorm mængde krudt i numsen 😀 Vil gerne spille på tlf eller ipad, men får ikke lov i så stort omfang som han gerne vil, og har heller ikke sin egen tlf med simkort.  Fjernsynet er tilgengæld en tidsrøver. Han går til spejder en gang i ugen.

 

Min mand Torben – 42 år, selvstændig “nørd” :-).  han har og har startet “TGTsites” for 1,5 år siden,  han laver hjemmesider osv. Udover det er han ligesom jeg “madnørd” og livsnyder, det er topskønt at have en at dele nogle af nørderierne med, en at stå i køkkenet med og dele passionen for at bikse noget sammen, der faktisk smager super godt. Han har på et tidspunkt haft noget med at tage billeder, han har ihvertfald et spejlreflekskamera. Han bruger det ikke mere desvære, for det der med at være hende der styre kameraet hver gang, betyder at der ikke kommer mange billeder af mig med børnene og heller ikke med ham. Torben er som sagt nørd, men alligevel griber han om mine (små) tossede projekter, med tålmodighed, hvilket betyder at vi har fået sat nyt gammelt køkken ind, ligeså badeværelse og bryggers. Han har bygget et puslebord til badekaret, fordi jeg en nat så en låge fra et skab stå og tænkte at det måtte kunne bruges. Hans tålmodighed med mig og mine ideer, er stor og han smiler bare af mig når jeg endnu engang foreslår noget, også udtænker han en plan og udføre den 🙂

Torben har 4 børn – 3 hans og 1 vores (sjovt nok)

Celina – 20 år, lige flyttet hjem igen ,og det gør ingenting for elsker at have vores børn omkring os. Færdig med gymnasiet i sommers, forsøger at finde fuldtidsarbejde og nok også finde ud af hvad hun vil være når hun bliver stor eller større, men det er ikke lige til i dagens danmark og der er mange valg. Hun er altid høflig og venlig, hun er rar at være sammen med og jeg nyder at være i lokale med hende. Vi ser så lidt til de store til hverdag, derfor er det dejligt hun har valgt at komme hjem og bo.

 

 

Kamilla – 19 år, vi ser hende sjældent, desværre, da hun bor i sønderborg, pengene som ung er jo små og tiden endnu mindre. Hun pusler rundt med noget Hf. (desværre har jeg ikke lige et billede af kamilla da de fleste der bliver taget er med hånden foran ansigtigtet, men jeg forsøger at grave et frem)

Mille – 10 år, er også hos os på fuldtid, hendes mor er død for mange år siden desværre. Jeg forsøger at være mor, uden at tage mors plads, en jungle uden lige, men ihvertfald elsker jeg hende højt. Stædig pige med egne meninger, og smider gerne armene over kors, når tingene ikke lige går som det passer hende. Hun har mange ting hun ikke kan eller kan lide, men hvis man ikke prøver kan man slet ikke, så hun prøver en masse, også mad, og tit overrasker hun sig selv, og kan faktisk. Kan bruge timer på tlf og ind imellem forsvinder hun bare stille og når man finder hende sidder hun i hjørnet på værelset og spiller eller ser youtube. Hun leger gladeligt med legofriends og barbier.  Hun går til gymnasik og fdf.

Naya – og så kaldet bettefis, trold, frøken flapøre 🙂 nulle og tulle i daglig tale. Hun er vores lille smutter, hende som ikke skulle have været her, vi skulle ikke have en “vores” da vi havde børn nok, men hun ville være her. Hun er fra juli i år.  Hun er den mildeste og nemmeste baby jeg har haft nogensinde, sover fra 19 tiden om aftenen til kl 6-7 stykker om morgenen, hun smiler og griner hele dagen, græder stortset aldrig. Hun er elsket af alle og alle skal lige nusse, pille, smile til og ae hende hele tiden.

 

Så “vi” består altså af mor og far og tilsammen 8 børn, vi har huset fuld og bilen er for lille men vi elsker vores familie og det hele af den.

Der hvor der er hjerterum er der husrum.