Misioo Boldbassin fra barnetsverden

Misioo Boldbassin fra barnetsverden

8. januar 2019 0 Af linda

Barnedåbspengene gik bla. til.

Naya fik penge til barnedåb. Dem har vi brugt på nogle ting til hende bla dette lækre boldbassin (reklamelink*) fra misioo til hende. Vi har købt det hos barnetsverden (reklamelink*). De leverede en super service og pakken nåede hurtigt frem. De levede bare op til god kundeservice og hvad vi forventer af det, dvs hurtig forsendelse, god indpakning og billige/gode priser.

Barnetsverden

Vi fandt frem til barnetsverden fordi jeg googlede boldbassin. Det var her jeg fandt den største version, til den billigste pris. Det kan vi jo godt lide 🙂 Prisen jeg måtte give for det hos barnetsverden, var faktisk tilsvarende den pris jeg kunne finde dem brugt til.  Jeg vil da klart helst købe det fra nyt af.

Det er i den flotteste lysegrå farve, og passer ind i de fleste stuer tænker jeg. Den passer ihvertfald godt ind i vores stue og matcher perfekt vores fine lysegrå sofa. Boldbassinet skal hos os stå i stuen, de næste mange år, fordi hun skal have værelse ovenpå med tiden, så derfor må det jo gerne passe ind.

Som i kan se på billedet er det det stadig lidt klappet sammen det retter sig ud når det bliver leget noget mere i. Den er lidt foldet fordi den jo har været pakket ned i en kasse og sendt med posten til os.

Vi har de 200 bolde der fulgte med i bassinet og så har vi købt 100 ekstra i kvickly da de er billigere der, men der kunne godt bruges ihvertfald 200 mere med tiden men det kan hun ønske sig til fødselsdag. De originale bolde er lidt større end de uoriginale fra kvickly men det gør ikke os noget.

Naya og boldbassinet

Naya har allerede nu befundet sig lidt i boldbassinet og hun synes umiddelbart at det er ret så sjovt, hun spræller med arme og ben, tager fat i boldene og stor griner.

Jeg er overbevist om at hun nok skal få rigtig mange mange gode timer deri, når hun bliver lidt større. Allerede lige om lidt når hun sidder lidt mere stabilt og måske mere når hun begynder at kravle rundt og selv kravler der op i.


Bassinet er stadig på bud lige her misioo boldbassin(reklamelink*). Detkoster kun 788 kr, som er ca 200 kr under prisen det andet sted jeg kan finde det, på pricerunner, hvor det er på lager vel og mærke.

Forhåbentligt næste køb.

Det næste jeg drømmer om derfra må være denne her sansegynge (reklamelink*) den skal både kunne hænge indenfor og udenfor og drømmer om at få den snart så vi kan få stimuleret Nayas balancesans med den.

 

*Dette indlæg indeholder affiliate links (reklame links) hvilket betyder at hvis du klikker og køber noget fra siden jeg linker til får jeg en procentdel af købets pris udetalt. Dette har dog ingen betydning for dig da det er butikken der betaler mig og ikke dig, varene har samme pris for dig.