Nytårsaften

Nytårsaften

2. januar 2019 1 Af linda

Vi holdte nytårsaften herhjemme, sammen med et enkelt vennepar og de fleste af deres børn. Vi var så heldige at Celina og en veninde også ville gøre os selskab meget af aftenen. Så vi endte med at være 6 voksne, 2 halvstore børn og 6 børn og ja så en baby men hun spiste jo ikke rigtig noget og hun sov meget af festlighederne væk.

Vi fik mad som vi herhjemme havde stået for, og normalt laver vi ikke forret da vi faktisk ikke er så meget til det. Torben havde fået en pastamaskine til jul så den var vi jo nødt til at teste af, så sådan blev der en forret til.

Menuen:

Forret : Raviolier med fyld af parmaskinke, mozarella, basilikum og soltørrede tomater

Hovederet: Oksefilet med pommesanna, rødvinssauce og bønesalat

Dessert: Desserttapas af æblekagedessert, marengsreder med verdisorbet og æblemyntesorbet og doublechokolademousse.

Maden var bare helt igennem god syntes jeg. Den smagte som den skulle, det var sjovt at prøve og lave raviolier og desserten var som sædvanlig lige dele udfordring og sjov for mig.

Jeg elsker at stille mig i køkkenet, men jeg tror at næste år bliver tingene delt ud mellem os der deltager 🙂 Det kan godt blive lidt meget at stå med det hele både økonomisk men også tidsmæssigt.

Aftenen

Vi hyggede os rigtig meget hele aftenen og noget af natten, heldigvis så er dem vi holdte med sådan nogle der gerne hjælper til i køkkenet (så skal jeg bare lære at lade andre hjælpe )

Børnene hyggede og legede med hinanden. Naya sov fra kl 19.30 ca og helt indtil kl 1.30, da vi gik i seng der fik hun lige en flaske og sov fra kl ca 3 igen.

Vi lavede drinks og hyggede os, uden nogen var fulde og intet var ubehageligt for børnene, vores venner blev at sove og Celina og veninden tog en taxa i byen kl ca 00.30.

Torben og børnene hyggede sig gevaldigt med flødeskummet og det gav stor morskab til alle både store og små.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi lavede forskellige drinks bla æblekageshots og kinderægshots og det bragte også hygge og sjov til aftenen da vi morede os vældigt med at finde opskrifterne og shake tingene i shakeren, som blev iskold, og næste års projekt må blive at finde en der er isoleret

Celina sys hun så voldsomt sofistikeret ud med vores store rødvinsglas i hånden

Vi hyggede os vældigt og det var en aften i børnenes tegn selvfølgelig når nu der deltager så mange af dem som der gjorde. Næste år bliver nok knap så børnenet da vi ikke har mine drenge og jessica der.

Godt nytår til jer alle