Barnedåb del 2. Dagen

2. januar 2019 0 Af linda

Dette indlæg er fortsættelsen af dette indlæg om nayas barnedåb

D. 21/10-2018 Blev Naya døbt

En super dejlig dag der startede lidt stresset, og med at vi var kommet for sent i seng. Torben og drengene kørte ud og startede grillen osv, mens jeg gjorde pigerne inkl Naya klar og så lige mig selv.

Vi nåede alting, men tror at Naya har kunnet mærke stressen lidt, for min dejlige lille pige som ellers aldrig græder, græd som pisket på et tidspunkt. Men det fik vi også styr på så alle blev klar og vi gik til kirken, selv Torben og drengene nåede kirken i god tid. Vi havde tid til at stå og snakke med alle gæsterne uden for kirken inden vi skulle derind.

Naya var super sød og eksemplarisk i kirken og græd slet ikke, hun sov lidt og smilede ellers bare til os. Vi fik en børnebibel og den fineste lille hæklede klud som præsten brugte under dåben.

Vi havde Torbens to piger Kamilla og Celina og så min moster, som faddere fordi de betyder det der ekstra for os.

Billedet herunder er et af de mere sjældne, et med os alle sammen på inkl de to store 🙂

Det fik vi at spise:

Maden vi valgte at lave til barnedåben blev super lækker og vi er vanvittig glade for grillen, den gav bare lige den rette mængde røgsmag til kødet. Det er bare den lækreste grill og den er så nem at have med og gøre. Det er en pillegrill så den er også nem både at starte op men også at bruge og holde gang i, og så kan den bruges som røgeovn det skal vi have testet på et tidspunkt.

Vi fik lækkert kød (oksefilet og kamsteg) med flødekartofler, hjemmebagt ciabattabrød og salatbar til. Alle roste maden og den smagte virkelig også godt.

Dessert – kage og slikbuffet

Til dessert fik vi kage- og slikbuffet

Naya fik de fineste gaver lige fra sølvsparegris, bøger, billederammebog, smykker og til penge. Vi er ovenud glade for alle de folk der ville fejre hendes sammen med os både familie og venner.

Hun opførte sig eksemplarisk som den sødeste lille prinsesse hun nu engang er. Billedet her er taget lige da hun vågnede efter en lille lur.

Pengene hun fik i gave har vi brugt på nogle fine ting til hende dette kommer der et indlæg om inden længe bla hvor det er købt henne.

 

Alt i alt en super dejlig barnedåb med dejlige mennesker og alt gik efter planen.