Broccolisalat – nem og hurtig
Til 5 pers. (2 voksne og 3 børn)
Tilberedningstid ca 15 min
1 broccoli
1 pk bacon i skiver
1 håndfuld solsikkekerner
1 rødløg
2 dl. cremefraiche
1 tsk citronsaft
1 spsk sukker
Sådan gør du:
Del broccoli i mindre buketter – overhæld dem med kogende vand – lad dem lige kort ligge deri – derefter hæld vandet fra i en sigte.
Rist solksikkekernerne på en tør pande.
Bacon klippes/skæres i mindre stykker og steges efterfølgende på panden som du brugte til solsikkekernerne.
- imens røres dressingen af cremefraiche, citron og sukker – smages til.
Bland broccoli, bacon, solsikkekerner, løg og dressing sammen når det er kølet lidt ned. Stil den på køl til den skal spises.
Der kan nemt tilføjes rosiner som gerne høre sig til i en mere klassisk udgave af salaten.