Hjemmesyede nissehuer med sløjfe

Hjemmesyede nissehuer med sløjfe

12. december 2018 0 Af linda

Sy til jul.

Jeg slapper af når jeg sysler med mine symaskiner. Derfor stor nyder jeg at sy, mest til børnene, men der kommer også lidt andet gennem maskinerne ind imellem.December måned indbyder selvfølgelig til hjemmesyet julehygge som fx. tøj, hjemmesyede nissehuer med sløjfe og andre småting..

Hjemmesyede nissehuer med sløjfe

I dag har jeg færdiggjort en hjemmesyet nissehue til Naya. Den har godt nok en lille fejl, men da det er til os selv, og den kun bruges under en måned, så får fejlen lov til at blive til en lille charme isstedet for 😀 (Jeg har fået vendt båndet på den på hovedet 😀 .)  Nayas nissehue passer selvfølgelig sammen med den fine julekjole jeg har skrevet om her. Stoffet Nayas er syet i syntes jeg er så fint fordi det er julet uden at være alt for meget spragl og tingeltangel, jeg syntes godt det kan blive for meget nogen gange med vildt julestof.

 

 

hjemmsyede nissehuer med sløjfe

Nayas nissehue

Jeg har også lavet en til Jessica, som er syet færdig.

hjemmesyede nissehuer med sløjfe

Jessicas nissehue

Der ligger nogle der er klippet, til både Mille og Silje, som bare lige skal syes færdig, dette bør jeg få gjort i morgen.

Jeg syntes selv de her hjemmesyede nissehuer med sløjfe, jeg har lavet er super søde, og jeg syntes det er helt unikt at de er lidt anderledes.

Vigtigst af alt så elsker pigerne de hjemmesyede nissehuer med sløjfe og vil gerne have dem på.

Liam spørger efter at jeg skal sy en til ham men tror dog jeg vælger en knap så tøset udgave 😀 , selvom han insisterede på han gerne ville have en som Jessicas med sløjfe og det hele.

Jeg tænker, at jeg næste år må igang med de hjemmesyede nissehuer noget før, end jeg har været i år, for det var lige sent nok jeg kom igang. De sidste to er først blevet færdig i ugen op til jul og det er jo ikke helt godt. Næste skal jeg helt sikkert ind på stofgiganten (reklamelink) og finde stof for hold da op de har bare så mange lækre sager